Küldetés

adoblogpartner

Könyvelés naprakészen tartva

Havonta, illetve negyedévente egyeztetéseket végzünk. A hiányzó bizonylatok, szerződések folyamatosan pótlásra kerülnek. Az áfaanalitikát a vállalkozással folyamatosan egyeztetjük. A hiányzó bizonylatokat egy online felületen kezeljük, ezzel is elősegítve a vállalkozások munkáját. Közreműködésünk eredményeként 24 órán belül rendezett főkönyvet tudunk biztosítani. A jelenlegi vállalkozási környezetben fontosnak tartjuk, hogy a könyvelő elérhető legyen, “ad-hoc” jelleggel is tudjon segítséget adni. Munkatársaink hétfőtől péntekig munkaidőben folyamatosan elérhetők e-mailben és telefonon folyamatosan.

Pontos és következetes együttműködést

Célunk, hogy mikró, kis és közepes vállalkozásoknak nyújtsunk folyamatos és fenntartható professzionális számviteli és kapcsolódó szolgáltatásokat. Fontos hangsúlyt helyezünk a kommunikációra és az ügyletek teljes megértésre. Munkatársaink igazodnak az adott gazdálkodó szervezet működéséhez, így szerves részét képezhetjük vállalkozásának.

Maradjon versenyben

A mikro, kis és közepes vállalkozások kivannak téve a nagyvállalatok által diktált ár és technológiai versenynek. Szükség van a folyamatos fejlődésre. A versenyképességet leghatékonyabban ma pályázattal, tőkebevonással, szervezetfejlesztéssel lehet növelni. Hitelre, pályázatra, tőkebevonásra kész könyvvezetéssel lehetőséget ad vállalkozásának a sikeres működésre. Komplex szolgáltatásokkal támogatjuk munkáját. Naprakész könyvvezetési szolgáltatásunkkal cselekvőképességet biztosítunk a pályázatokon való indulásokhoz, vállalati hitelezéshez. Vezetői riportokon, egyedi kimutatásokon keresztül folyamatosan kontroll alatt tarthatja gazdálkodását. Versenyképesség = Fejlődési képesség